Loading...

Srpnové vydání her pro Apple Arcade

02.08.2023 07:41

Tento srpen přináší fanouškům Apple Arcade spoustu novinek!

Samba de Amigo: Party-To-Go v srpnu v Apple Arcade spolu s dalšími zábavnými novinkami a aktualizacemi

Čeká nás čtveřice nových her a více než 30 vzrušujících aktualizací a hlavních událostí. Hráči se mohou těšit na vzpomínkový comeback SEGA hry Samba de Amigo: Party-To-Go, nové logické hry Nekograms+ a Kingdoms: Merge & Build a jedinečnou indie hru finity.

Co nás čeká v nových hrách?

  • Nekograms+ (Hungry Sky) - 8. srpna:Připravte se na roztomilou logickou hru plnou koček. Vaším úkolem bude hledání ideálního místa pro odpočinek každé kočičce. Hru doprovází uklidňující originální soundtrack.

Nekograms+ (Hungry Sky)

  • Kingdoms: Merge & Build (Cherrypick Games) - 18. srpna: Smíchávka mezi klidnou logickou hrou a budováním království. Ve hře půjdete po stopách tajemné síly, která zničila království.

Kingdoms: Merge & Build (Cherrypick Games) - 18. srpna: Smíchávka mezi klidnou logickou hrou a budováním království. Ve hře půjdete po stopách tajemné síly, která zničila království.

  • finity. (Seabaa, Inc.) - 25. srpna: Minimalistická hra, která kombinuje prvky šachu, Tetrisu a "match-three" her do jednoho komplexního zážitku.

finity. (Seabaa, Inc.)

  • Samba de Amigo: Party-To-Go (SEGA) - 29. srpna: Taneční hra, kde hráči tancují v rytmu maracas. Nové písničky včetně hitů od PSY, Lady Gaga a Fitz and the Tantrums, a exkluzivní herní režim s příběhem.

Samba de Amigo: Party-To-Go (SEGA)

Ian Curran, prezident a provozní ředitel společnosti SEGA of America, v tiskové zprávě řekl: “Apple Arcade byl skvělým domovem pro mnoho našich oblíbených her, včetně Sonic, Football Manager a nyní Samba de Amigo.”

Kromě toho se hráči mohou těšit na nový obsah ve hrách jako Crossy Road Castle, Jetpack Joyride 2 a Cooking Mama: Cuisine!. Navíc se Crayola Create and Play+ spojuje s My Little Pony, PJ Masks a Tonka v rámci speciální akce "Back-to-School Style Squad", která poběží od 4. do 31. srpna.

Cena a dostupnost

Apple Arcade je dostupné za 4,99 dolarů měsíčně s měsíční zkušební verzí zdarma. Kdo zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získá tři měsíce Apple Arcade zdarma. Herní platforma je součástí balíčků Apple One, s cenami od 16,95 dolarů měsíčně.

V rámci Apple Arcade mají hráči přístup k více než 200 hrám, s novými tituly přidávanými každý měsíc. Apple také zdůrazňuje, že hry na Apple Arcade jsou bez reklam a dodatečných nákupů v aplikaci, což zaručuje nepřerušený zážitek z hraní.