Loading...

Apple Card znovu číslem 1 v průzkumu J.D. Power

18.08.2023 07:28

Apple Card získala ocenění nejlepší kreditní karty s nultým ročním poplatkem od J.D. Power

Dne 17. srpna 2023 oznámil Apple prostřednictvím svého webového portálu, že Apple Card byla uznána jako Nejlepší kreditní karta s nultým ročním poplatkem za zákaznickou spokojenost v průzkumu J.D. Power 2023 o zákaznické spokojenosti s kreditními kartami v USA. Toto ocenění je tím významnější, jelikož je to již třetí rok po sobě, kdy Apple Card a její vydavatel, Goldman Sachs, dosáhli v tomto segmentu prvního místa.

Apple Card získala ocenění nejlepší kreditní karty s nultým ročním poplatkem od J.D. Power

Od svého uvedení na trh v roce 2019 byla Apple Card navržena s důrazem na finanční zdraví uživatelů. "Od začátku jsme byli odhodlaní nabídnout nástroje a služby, které pomáhají uživatelům vést zdravější finanční život," prohlásila Jennifer Bailey, viceprezidentka společnosti Apple pro Apple Pay a Apple Wallet. Apple Card nabízí absolutní absence poplatků a zároveň umožňuje uživatelům snadno sledovat nákupy, spravovat výdaje a rychle vypočítat potenciální úrokové náklady přímo v aplikaci Wallet. Navíc nabízí až 3 % denní hotovostní odměny z každého nákupu.

Nejnovějším přírůstkem ke kartě Apple Card je spořící účet od Goldman Sachs, který od svého zahájení přilákal vklady přesahující 10 miliard dolarů. Tento spořící účet umožňuje uživatelům získávat ještě více hodnoty z jejich denních hotovostních odměn a nejsou s ním spojeny žádné poplatky, minimální vklady či minimální zůstatek na účtu.

Liz Martin, vedoucí oddělení Enterprise Partnerships u Goldman Sachs, zdůraznila společný zájem společnosti Apple a Goldman Sachs na poskytování skvělého zážitku a přidané hodnoty zákazníkům od samého začátku. Oba partneři se také těší na další inovace a rozvoj nástrojů a služeb, které prioritně řeší potřeby a finanční zdraví jejich uživatelů.

Pro více informací o Apple Card můžete navštívit oficiální stránku společnosti na adrese apple.com/apple-card.

Na závěr je třeba dodat, že Apple Card, vydaná společností Goldman Sachs, získala nejvyšší hodnocení v segmentu Co-Brand kreditních karet s nultým ročním poplatkem (vyjma leteckých karet) ve studii J.D. Power 2023. V průzkumech J.D. Power o zákaznické spokojenosti s kreditními kartami v letech 2021-2022 dosáhl Goldman Sachs nejvyššího hodnocení mezi středně velkými vydavateli kreditních karet.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací, kontaktujte Apple prostřednictvím uvedených médií.