Loading...

Apple Arcade přináší nové hry a aktualizace: V září očekávejte Cypher 007 a další

06.09.2023 07:01

Tento měsíc se zábavných aktualizací dočká také více než 40 her, včetně arkádového hitu č. 1 Hello Kitty Island Adventure.

Apple Arcade, herní platforma od společnosti Apple, přichází s čtyřmi novými hrami pro své uživatele v září 2023. Nové přírůstky do herní knihovny zahrnují hry „Cypher 007“, „Japanese Rural Life Adventure“, „Junkworld“ a „My Talking Angela 2+“. Kromě toho se hráči mohou těšit na aktualizace více než 40 stávajících her na platformě.

„Cypher 007“ je jedinečný herní zážitek, který přináší jedinečnou James Bondovskou zkušenost v mobilním formátu. Hra hráče uvede do moderního špionážního dobrodružství, kde se setkají s některými z nejikoničtějšími momenty z bohaté historie tohoto tajného agenta.

Cypher 007 (Tilting Point LLC)

Další novinkou je hra „Japanese Rural Life Adventure“, která nabízí pohodovou simulaci života na japonském venkově. Hráči budou moci vychutnat krásnou atmosféru měnících se ročních období a tradičních japonských festivalů, zatímco budují vztahy s místními obyvateli.

Japanese Rural Life Adventure (GAME START LLC)

Pro milovníky obranných her je tu „Junkworld“. Tato hra nabízí náročné dobrodružství v nebezpečných terénech, kde hráči musí správně nasadit své věže a využít speciální jednotky a gadgety, aby přežili nástrahy postapokalyptických taktických bitev.

Junkworld (Ironhide S.A.)

Poslední ze čtyř novinek, „My Talking Angela 2+“, je oblíbenou virtuální hrou pro domácí mazlíčky od tvůrců série Talking Tom & Friends. Hráči se mohou těšit na zábavné mini hry a puzzle, zatímco pomáhají Angelě, stylové kočce, zvládnout běžný život ve velkoměstě.

My Talking Angela 2+ (Outfit7 Limited)

Kromě těchto čtyř nových her Apple Arcade v září přináší také řadu aktualizací pro stávající hry. Jednou z nich je globální hit „Hello Kitty Island Adventure“, který si u hráčů vysloužil hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček. V rámci nadcházejícího updatu, který bude dostupný 29. září, se hráči mohou těšit na nové postavy a Spooky Celebration event.

Služba Apple Arcade je dostupná za měsíční poplatek 4,99 dolarů, přičemž pro nové zákazníky je první měsíc zdarma. Zákazníci, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získají tři měsíce služby Apple Arcade zdarma. Služba je také součástí balíčků Apple One.

Předplatné Apple Arcade poskytuje rodině až šesti členů neomezený přístup ke všem hrám v jeho katalogu. Dostupnost více než 200 titulů napříč zařízeními se může lišit na základě hardwarové a softwarové kompatibility.

Apple Arcade pokračuje v poskytování kvalitních her bez reklam a s žádnými nákupy uvnitř aplikace, zdůrazňuje tak svůj závazek poskytovat nejlepší herní zážitek pro své zákazníky. S příchodem nových her a aktualizací stávajících titulů se Apple Arcade stává stále atraktivnější pro všechny milovníky her.