Loading...

Apple představil AirPods Pro (2. generace) s možností nabíjení přes USB-C

14.09.2023 07:35

iOS 17 přináší nové zvukové zážitky do všech AirPods Pro (2. generace)

Apple oznámil AirPods Pro (2. generace) s MagSafe nabíjením (USB-C), čímž zlepšil již tak nejpopulárnější sluchátka na světě. AirPods Pro (2. generace) pokračují v revoluci osobního audia tím, že poskytují úžasnou kvalitu zvuku, až dvojnásobnou aktivní potlačení hluku oproti předchozímu modelu, pokročilý režim Transparency, více pohlcující zážitek ze Spatial Audio a rozšířenou škálu velikostí nástavců pro ještě lepší přizpůsobení. AirPods Pro (2. generace) jsou vylepšeny o možnost nabíjení přes USB-C, další odolnost vůči prachu a Lossless Audio s Apple Vision Pro. S iOS 17 mají všechny AirPods Pro (2. generace) přístup k novým audio zážitkům, jako jsou adaptivní zvuk a povědomí o konverzaci.

Aktualizovaná sluchátka AirPods Pro (2. generace) přinášejí nabíjení přes USB-C, zvýšenou odolnost proti prachu a bezztrátový zvuk s technologií Apple Vision Pro.

AirPods Pro (2. generace) s MagSafe nabíjecím pouzdrem (USB-C) budou k dispozici k objednání již dnes, s dostupností v obchodech od pátku 22. září.

Pohodlí a odolnost

Nové AirPods Pro jsou aktualizovány konektorem USB-C, takže je snadné používat jeden kabel pro nabíjení Macu, iPadu, AirPods a řady iPhone 15. Uživatelé dokonce mohou AirPods nabíjet přímo z iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, které mají také konektor USB-C.
Zlepšené hodnocení IP54 pro sluchátka a pouzdro také nabízí další odolnost vůči prachu, takže je uživatelé mohou brát na svá oblíbená dobrodružství.

Představení Lossless Audio s Apple Vision Pro

AirPods Pro (2. generace) s MagSafe nabíjecím pouzdrem (USB-C) umožní Lossless Audio s ultra-nízkou latencí, což poskytuje dokonalé řešení pro bezdrátové připojení s Apple Vision Pro.² Čip H2 v nejnovějších AirPods Pro a Apple Vision Pro, spolu s průkopnickým bezdrátovým audio protokolem, umožňuje výkonné 20-bitové, 48 kHz Lossless Audio s masivním snížením zpoždění zvuku.
Když bude Apple Vision Pro k dispozici v příštím roce v USA, zákazníci budou moci využívat nejmodernější bezdrátový audio zážitek v odvětví s novými AirPods Pro pro výjimečnou zábavu, hraní her, FaceTime hovory a mnohem více.

Nový konektor USB-C nabízí ještě větší flexibilitu při nabíjení a umožňuje uživatelům nabíjet AirPods přímo s řadou iPhone 15.

Nové funkce s iOS 17

Všechny AirPods Pro (2. generace) získávají nové funkce a schopnosti s iOS 17, včetně:¹
Adaptivní audio: Tento nový poslechový režim dynamicky míchá režim Transparency a aktivní potlačení hluku, přizpůsobuje kontrolu hluku na základě zvuku v prostředí uživatele. Průlomový zážitek, odemčený pokročilým výpočetním audiem, umožňuje uživatelům být si vědomi svého okolí, zatímco rušivé hluky - jako skupinová konverzace v kanceláři, vysavač doma nebo hluk v místní kavárně - jsou sníženy.

Povědomí o konverzaci: Když uživatel začne mluvit s někým poblíž - ať už má rychlý rozhovor s kolegou nebo objednává oběd v kavárně - Povědomí o konverzaci pomáhá snížit hlasitost obsahu, zvýraznit hlasy před uživatelem a snížit hluk na pozadí.
Personalizovaná hlasitost: Použitím strojového učení k pochopení environmentálních podmínek a výběru hlasitosti, Personalizovaná hlasitost automaticky jemně doladí poslechový zážitek uživatelů na základě jejich preferencí v průběhu času.

Lepší pro životní prostředí

Nové AirPods Pro jsou navrženy s řadou materiálů a funkcí, které minimalizují jejich dopad na životní prostředí, včetně použití 100 procent recyklovaných vzácných zemin ve všech magnotech a 100 procent recyklovaného zlata v povlaku několika tištěných obvodových desek. Pouzdro také používá 100 procent recyklovaného cínu ve spájkování hlavní logické desky a 100 procent recyklovaného hliníku ve pantu. AirPods Pro (2. generace) jsou bez potenciálně škodlivých látek, jako je rtuť, BFR, PVC a berylium. Redesignované balení eliminuje vnější plastové obaly a je navrženo pro optimální recyklaci.