Loading...

Nový Apple Pencil: Ideální nástroj pro kreativní duše i produktivní jedince

24.10.2023 08:09

Pokud jste fanouškem produktů Apple, máme pro vás skvělou zprávu! Apple právě představil svůj nový Apple Pencil, který nabízí více možností a hodnoty za skvělou cenu. Zjistěte vše o tomto revolučním stylusu.

Nová, cenově dostupnější Apple Pencil přináší neuvěřitelné funkce, které si zákazníci oblíbili, včetně přesnosti na pixel, nízké latence a citlivosti na náklon.

Apple právě představil nový a více dostupný stylus - Apple Pencil, který přináší mnoho novinek pro všechny uživatele iPadu. Pokud jste fanouškem kreslení, poznámkování nebo hledáte dokonalý stylus pro vaše profesionální potřeby, představujeme vám vše, co potřebujete vědět o tomto novém produktu.

Hlavní vlastnosti nového Apple Pencil

  • Pixel-perfect přesnost: Ať už kreslíte, děláte poznámky nebo anotujete dokumenty, Apple Pencil nabízí bezkonkurenční přesnost.

  • Nízká latence a naklápěcí citlivost: Tyto vlastnosti zajistí plynulost a přirozenost při psaní nebo kreslení.

  • Matný design s magnetickým připevněním: Nový Apple Pencil má plochou stranu, která se magneticky připevní k iPadu pro jednoduché uložení. Navíc se dobíjí a páruje pomocí USB-C kabelu.

  • Kompatibilita: Funguje se všemi modely iPadu, které mají USB-C port.

  • Cena: K dispozici za cenu $79 s dostupností od začátku listopadu. Pro vzdělávací instituce je k dispozici za zvýhodněnou cenu $69.

Nová tužka Apple Pencil je ideální na psaní poznámek, náčrtů, poznámek, deníků a dalších věcí - je ideální pro každodenní produktivitu a kreativitu.

Co říká Apple?

Bob Borchers, Apple's vice president of Worldwide Product Marketing, uvedl: “Apple Pencil změnil způsob, jakým pořizujeme poznámky, kreslíme a ilustrujeme, čímž otevřel nekonečné možnosti pro produktivitu a kreativitu. V kombinaci s univerzálností iPadu nový Apple Pencil otevírá další skvělou možnost zažít kouzlo digitálního psaní, anotace, označování dokumentů a mnohem více."

Posuvná krytka odhaluje port USB-C, takže nová tužka Apple Pencil funguje se všemi modely iPadu s portem USB-C.

Porovnání s předchozími modely Apple Pencil

Apple nyní nabízí tři různé modely Apple Pencil. Zatímco nový Apple Pencil je nejdostupnějším modelem s USB-C nabíjením, první generace Apple Pencil stále podporuje tlakovou citlivost a funguje s iPadem 10. generace za $99. Druhá generace Apple Pencil za $129 přináší další vylepšení, včetně podpory tlaku, dvojitého klepnutí a vznášení nad iPadem Pro s M2.

Porovnání nového stylusu Apple Pencil s předchozími modely

Závěr

Nový Apple Pencil je dokonalým spojením inovace a dostupnosti. Ať už jste student, profesionál nebo kreativec, nový Apple Pencil rozšíří vaše možnosti s iPadem. Pro více informací navštivte oficiální stránky Apple nebo se přihlaste na bezplatné kurzy Today at Apple.

Kompatibilita nového Apple Pencil