Loading...

Apple oznamuje "děsivě rychlou" říjnovou událost

25.10.2023 07:33

Apple oznámil svoji nadcházející velkou virtuální událost s názvem "Scary Fast", která se bude vysílat online 30. října 2023 ve 20:00 hodin místního času (ET).

Apple oznamuje "děsivě rychlou" říjnovou událost

Tato událost, která je plánována na předvečer Halloween, by měla představit některé novinky v linii produktů společnosti Apple, zejména v oblasti Maců​.

Hlavní pozornost by měla být věnována představení nových modelů iMac a MacBook Pro, přičemž se očekává, že Apple uvede 14 a 16-palcové MacBook Pro a 24-palcový iMac. Kromě toho je očekáván úvod nových čipů M3, M3 Pro a M3 Max, což je hlavní důvod, proč je událost označena jako "děsivě rychlá"​​.

Událost "Scary Fast" bude výjimečná i z toho důvodu, že se bude konat večer, což je odchylka od předešlých událostí společnosti Apple, které se obvykle konaly dopoledne. Událost bude zcela virtuální, bez možnosti fyzické účasti, a bude vysílána prostřednictvím webových stránek společnosti Apple, YouTube a aplikace Apple TV​​.

Je zvědavostí, zda Apple představí svůj další generační čip M3, nebo zda bude nový iMac poháněn čipem M2, který byl poprvé představen na WWDC 2022. "Scary Fast" je slogan, který naznačuje, že by mohly být představeny významné aktualizace. Je možné, že by mohly být uvedeny i další produkty nebo technologie, například s ohledem na generativní umělou inteligenci, jak bylo naznačeno v předchozích zprávách​​.

Událost "Scary Fast" bude také předtočená a vysílaná online, což znamená, že zájemci budou muset počkat, než si budou moci nové produkty prohlédnout osobně​​.