Loading...

Apple představuje nový 24-palcový iMac s čipem M3: Obrovský výkon v neuvěřitelně tenkém designu

31.10.2023 07:49

Nejlepší multifunkční zařízení na světě je ještě lepší, je vybaveno čipem M3 a až dvakrát vyšším výkonem v nápadně tenkém designu s rozsáhlým 4,5K Retina displejem.

Nový iMac s M3, který je k dispozici ve spektru sedmi zářivých barev, přizpůsobí a oživí každý prostor jako žádný jiný stolní počítač.

Apple odhalil nový 24-palcový iMac s M3 čipem, což z něj činí ještě výkonnější a schopnější zařízení než jeho předchůdce. Díky efektivitě Apple siliconu přináší nový iMac obrovský skok výkonu v jeho neuvěřitelně tenkém designu. Navíc je až 2x rychlejší než jeho předchůdce s čipem M1 a až 4x rychlejší než nejvýkonnější model iMac o velikosti 21,5 palce s čipem Intel.

Nový iMac s M3 přináší ještě vyšší výkon a možnosti pro všechny, od rodin přes malé firmy až po ambiciózní tvůrce, studenty a hráče.

Klíčové vlastnosti nových iMaců

  • M3 čip: Nový iMac je vybaven 8-jádrovým CPU, až 10-jádrovým GPU a podporuje až 24 GB sjednocené paměti. Tento čip zajišťuje až 2x rychlejší výkon než jeho předchůdce s čipem M1.

  • 4.5K Retina display: iMac nabízí rozlišení 4.5K s více než miliardou barev a 11,3 milionu pixelů pro živé a detailní zobrazení.

  • Vylepšené konektivity: Nový iMac nabízí rychlejší bezdrátovou konektivitu a lepší spolupráci s iPhonem.

  • macOS Sonoma: Nejnovější operační systém od Apple, který přináší řadu nových funkcí, které zvyšují produktivitu a zlepšují celkový uživatelský zážitek.

  • Zaměření na životní prostředí: Apple zdůrazňuje svůj závazek k životnímu prostředí tím, že nový iMac je vyroben z 100% recyklovaného hliníku, zlata a dalších materiálů, a že společnost plánuje do roku 2030 být zcela neutrální z hlediska emisí uhlíku.

iMac s M3 přináší uživatelům vyšší výkon při všech činnostech.

Ceny a dostupnost:

  • iMac s 8-jádrovým GPU: Začíná na 1 299 dolarů (pro vzdělávání 1 249 dolarů) a je dostupný ve čtyřech barvách.

  • iMac s 10-jádrovým GPU: Začíná na 1 499 dolarů (pro vzdělávání 1 399 dolarů) a je dostupný v sedmi barvách.

Zájemci si mohou nový iMac objednat již dnes, a to přímo na webových stránkách Apple nebo v aplikaci Apple Store. Zařízení začnou doručovat zákazníkům a budou k dispozici v prodejnách Apple a u autorizovaných prodejců od úterý 7. listopadu.

iMac je vybaven kamerou FaceTime HD s rozlišením 1080p, takže uživatelé mohou při videohovorech vypadat co nejlépe.

Apple tímto způsobem pokračuje ve své tradici inovací a nabízí svým zákazníkům stále výkonnější a schopnější zařízení s neuvěřitelným designem a funkcemi. Nový 24-palcový iMac s čipem M3 je jen dalším dokladem toho, jak se společnost Apple snaží posunout hranice toho, co je možné v oblasti osobních počítačů.