Loading...

Apple Arcade: 8 nových her a více než 50 aktualizací

02.11.2023 07:51

Nejlepší arkádové tituly Hello Kitty Island Adventure a NBA 2K24 Arcade Edition tento měsíc spustí nové aktualizace

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Football Manager 2024 Touch, Sonic Dream Team a Puzzle & Dragons Story mezi osmi zajímavými hrami, které se brzy objeví v Apple Arcade.

Hledáte dokonalý únik do světa her a zároveň chcete zůstat v teple domova během chladných zimních večerů? Apple právě oznámil řadu novinek, které by vás mohly zajímat. Tento rok přidali téměř 60 nových her do svého katalogu Apple Arcade a konec roku slibuje být pro předplatitele opravdu vzrušující.

Nadcházející Hry Apple Arcade

Zahajte sváteční sezónu s novými tituly jako Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Football Manager 2024 Touch, Sonic Dream Team, a Puzzle & Dragons Story. Tyto hry přicházejí společně s více než 50 aktualizacemi stávajících titulů.

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition

Disney Dreamlight Valley Arcade Edition

Odehrává se ve světě plném magie Disney a Pixar postav, kde hráči obnovují Dreamlight Valley z chátrání způsobeného tajemnou silou zapomnění. Připojte se k WALL•E, Belle, Goofy a mnoha dalším.

Football Manager 2024 Touch

Football Manager 2024 Touch

Staňte se fotbalovým manažerem a vedete svůj tým k vítězství. Nově můžete pokračovat ve své kariéře z předchozího ročníku díky nové funkci Save Game Compatibility.

Sonic Dream Team

Sonic Dream Team

Sonic a jeho přátelé se vydávají na dobrodružství, aby zastavili zlého Dr. Eggmana. Tato hra je novou 3D akční platformou, která rozšíří již tak bohatou knihovnu her SEGA na Apple Arcade.

Puzzle & Dragons Story

Puzzle & Dragons Story

Zahrajte si RPG se systémem skládání tří stejných symbolů, kde budete sbírat spojence a dobývat temné kobky.

Aktualizace Populárních Her

Hello Kitty Island Adventure a NBA 2K24 Arcade Edition přinášejí nové aktualizace, které vás vtáhnou ještě hlouběji do hry. Hello Kitty slaví příchod nového obyvatele a NBA 2K24 představuje City Edition uniformy a nové legendární hráče.

NBA 2K24 Arcade Edition

Další Novinky

  • Knotwords+: Logická hádanka s prvky slov.
  • Downwell+: Akční hra, kde mladý chlapec sestupuje do studny plné pokladů.
  • Delicious - Miracle of Life+: Manažerská hra o těhotné Emily, která řídí kuchyň svého video blogu.

Downwell+: Akční hra, kde mladý chlapec sestupuje do studny plné pokladů.

Ceny a Dostupnost

Apple Arcade nabízí předplatné za 6.99 USD měsíčně s možností jednoměsíční zkušební doby. Zákazníci, kteří si koupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, dostanou tři měsíce Apple Arcade zdarma.

Hry na Apple Arcade jsou hratelné na iPhone, iPad, Mac a Apple TV, což znamená, že můžete pokračovat ve hře bez ohledu na to, kde jste. A s rodinným předplatným mohou všechny hry v katalogu neomezeně užívat až šest členů rodiny.

Pokud jste vždy snili o tom, že se ponoříte do světa manažerských simulací nebo dobrodružství s oblíbenými postavami z filmů, Apple Arcade vám nabízí perfektní příležitost. S novými hrami a aktualizacemi, které jsou vydávány každý měsíc, nikdy nebudete mít nedostatek možností, jak si zpříjemnit dlouhé zimní večery.

Ať už jste fanouškem puzzle, akce, nebo sportu, na Apple Arcade najdete něco pro sebe. Nečekejte a objevte neomezený svět her, který Apple Arcade nabízí. Co říkáte, připraveni ponořit se do hry?