Loading...

Apple rozšiřuje Logic Pro o výkonné nástroje pro tvorbu hudby na Macu a iPadu

09.11.2023 09:17

Mezi funkce patří nový Mastering Assistant, 32bitové nahrávání, Sample Alchemy a Beat Breaker na Macu, režim Quick Sampler Recorder na iPadu a další.

Dnes dostupné aktualizace aplikace Logic Pro pro Mac a iPad přinášejí ještě více možností, jak zlepšit kreativitu uživatelů a vytvořit skladbu připravenou k vydání.

Logic Pro, oblíbený nástroj profesionálů i nadšenců v oblasti hudební tvorby, přichází s revoluční aktualizací, která přináší řadu nových nástrojů a vylepšení pro uživatele Mac i iPad. Nejnovější verze představuje komplexní nástroje pro mastering, záznam ve 32-bitové kvalitě, a inovativní funkce pro práci se samply.

Mastering a záznam

Mastering Assistant je nová funkce, která automatizovaně analyzuje a vylepšuje audio pro dosažení profesionálního zvuku, zatímco podpora pro 32-bitové nahrávání zajišťuje vyšší kvalitu záznamů i při nižších úrovních.

Nástroj Mastering Assistant a jeho paleta intuitivních nástrojů pro úpravu zvuku nabízí tvůrcům rychlý a snadný způsob, jak dodat finální profesionální lesk.

Inovace pro Mac

Sample Alchemy proměňuje jednoduché audio samply na komplexní hudební nástroje, zatímco Beat Breaker přináší radikální možnosti úprav rytmů a vzorů. Uživatelé Mac také obdrží nové zvukové balíčky plné unikátních zvuků a smyček.

Sample Alchemy umožňuje uživatelům přeměnit libovolný zvukový vzorek na tvárný zvuk.

Rozšíření pro iPad

Uživatelé iPadu se mohou těšit na Quick Sampler Recorder, který umožňuje snadné nahrávání zvuků prostřednictvím vestavěného mikrofonu a jejich okamžité použití ve skladbách. Nově jsou k dispozici také lepší multitaskingové funkce a lekce pro rozšíření hudebních dovedností.

V novém režimu Quick Sampler Recorder mohou uživatelé vytvářet nástroje a bicí sady přímým nahráváním zvuku pomocí vestavěného mikrofonu nebo připojeného zvukového vstupu, což umožňuje vytvářet nástroje prakticky kdekoli.

Cena a dostupnost

Aktualizace Logic Pro 10.8 je k dispozici zdarma pro stávající uživatele a za novou licenci se platí 199,99 dolarů. Verze pro iPad je k dispozici v předplatném za 4,99 dolarů měsíčně nebo 49 dolarů ročně.

Závěr

Aktualizace Logic Pro představuje významný krok vpřed pro hudební tvůrce, poskytující jim pokročilé nástroje a flexibilitu pro tvorbu hudby na cestách i ve studiu.