Loading...

Redesignovaná aplikace Apple TV zlepšuje zážitek ze sledování

12.12.2023 08:06

Nové intuitivní rozhraní umožňuje uživatelům snadněji procházet a sledovat seriály a filmy Apple Original, stejně jako živé sportovní přenosy, filmy a další.

Přepracovaná aplikace Apple TV, která je k dispozici od dnešního dne, umožňuje uživatelům snadný přístup ke všem oceňovaným pořadům společnosti Apple na jejich oblíbených zařízeních.

Společnost Apple 11. prosince 2023 představila přepracovanou aplikaci Apple TV, která uživatelům ještě více usnadňuje sledování originálních seriálů a filmů od Apple, stejně jako živých sportovních přenosů, filmů a televizních pořadů napříč oblíbenými zařízeními Apple, chytrými televizemi, streamovacími zařízeními, herními konzolemi a dalšími. Zjednodušené rozhraní s novým bočním panelem umožňuje uživatelům rychle se orientovat v aplikaci a poskytuje snadný přístup k Apple TV+, domovu originálních seriálů a filmů od Apple; MLS Season Pass, domovu Major League Soccer; Store, kde uživatelé mohou koupit a pronajmout oblíbené filmy; a zkratky na kanály a aplikace, které diváci již mají, jako jsou Disney+, Paramount+ a Max.

Eddy Cue, starší viceprezident společnosti Apple pro služby, řekl: „Redesignovaná aplikace Apple TV uživatelům umožňuje snáze než kdy jindy sledovat oblíbené pořady, filmy a sportovní přenosy prostřednictvím intuitivního rozhraní, které přináší obsah do popředí. S tak širokou nabídkou k sledování je naším cílem zajistit, aby uživatelé měli své oblíbené pořady vždy na dosah ruky.“

Nová navigace bočním panelem také představuje Domů, sjednocený průvodce všemi oblíbenými pořady, filmy a sportovními přenosy diváků. V rámci Domů sekce Kanály a Aplikace umožňuje uživatelům procházet každý ze svých předplatných kanálů nebo připojených aplikací podrobněji. A kolekce - včetně Nové pořady a filmy, Top žebříčky, Trendy a Pro vás - představují nejlepší doporučení pro diváky, co sledovat v rámci novinek, oblíbených a přizpůsobených právě pro ně.

Přepracovaná navigace představuje Domovskou stránku, jednotného průvodce všemi oblíbenými pořady, filmy a sportovními přenosy.

Na zařízeních v obývacím pokoji bude boční panel také obsahovat profily, což umožní domácnostem rychle přepínat mezi uživateli pro lepší personalizaci v sekci Nadcházející a doporučení obsahu v celé aplikaci.

Profily umožňují domácnostem rychle přepínat mezi uživateli zařízení v obývacím pokoji.

Aktualizovaná záložka Store v aplikaci Apple TV sjednocuje filmy a televizní pořady do jedné nabídky, takže uživatelé mohou snáze přistupovat ke všemu, co je k dispozici k nákupu nebo pronájmu, a nový regál Přidat kanály a aplikace, kde uživatelé mohou objevovat oblíbené streamovací služby.

Na aktualizované kartě Store v aplikaci Apple TV jsou filmy a televizní pořady sjednoceny do jedné nabídky.

Začínaje dnešním dnem budou aplikace iTunes Store na iPhone a iPad a aplikace iTunes Movies a iTunes TV Shows na Apple TV 4K a Apple TV HD přesměrovávat uživatele do aplikace Apple TV, kde najdou své stávající nákupy a budou moci sledovat všechny své oblíbené televizní pořady a filmy na jednom místě.