Loading...

Apple představuje Journal (Deník), novou aplikaci pro zamyšlení nad každodenními okamžiky

12.12.2023 20:01

Journal, nová aplikace pro iPhone, která pomáhá uživatelům přemýšlet o každodenních okamžicích a zvláštních událostech v jejich životě, využívá strojové učení přímo v zařízení k vytváření personalizovaných návrhů, které uživatele inspirují k zápisům

Journal, nová aplikace pro iPhone, která pomáhá uživatelům přemýšlet o každodenních okamžicích a zvláštních událostech v jejich životě, využívá strojové učení přímo v zařízení k vytváření personalizovaných návrhů, které uživatele inspirují k zápisům do deníku.

Apple spustil Journal, novou aplikaci pro zamyšlení nad každodenními okamžiky a zvláštními událostmi života. Journal, nová aplikace pro iPhone, která je k dispozici již dnes, pomáhá uživatelům zamýšlet se a praktikovat vděčnost prostřednictvím deníkování, které prokazatelně zlepšuje pohodu.

Vlastnosti a Funkce

S aplikací Journal mohou uživatelé zachytávat a psát o každodenních okamžicích a zvláštních událostech ve svém životě a zahrnout fotografie, videa, zvukové záznamy, místa a další, aby vytvořili bohaté vzpomínky. Strojové učení prováděné na zařízení nabízí soukromé, personalizované návrhy pro inspiraci deníkových zápisů a přizpůsobitelné oznámení pomáhají uživatelům rozvíjet jejich psací návyky.

Inspirací pro zápis do deníku mohou být personalizované návrhy inteligentně vybírané z nedávných aktivit uživatele, jako jsou fotografie, lidé, místa, tréninky a další.

Integrace s Třetími Stranami

S novým API pro návrhy deníkování mohou také třetí strany navrhovat momenty pro psaní uživatelům. Journal a API pro návrhy deníkování jsou k dispozici s vydáním iOS 17.2.

Journal využívá strojové učení přímo v zařízení k vytváření personalizovaných návrhů, které uživatele inspirují k zápisům do deníku.

Zaměření na Soukromí

Journal je postaven na základě soukromí. Když je iPhone zamčen heslem, záznamy v aplikaci Journal jsou šifrovány. Uživatelé si mohou také zvolit, zda povolí sekundární ověřování a zamknou aplikaci Journal pomocí hesla zařízení, Face ID nebo Touch ID.