Loading...

Sváteční pozdrav z iMore.cz: Vánoce jsou tu!

24.12.2023 08:52

Posíláme vám naše vánoční přání a výhledy do nového roku. Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na to, co nám společně přinese rok 2024.

Vážení přátelé,

jak ten čas letí! Zdá se, že právě včera jsme vítali rok 2023, a nyní už stojíme na prahu sváteční sezóny plné radosti, teplých setkání a světelných okamžiků, které si budeme pamatovat po celý příští rok.

V tomto krásném a klidném období bychom chtěli z hloubi srdce poděkovat každému z vás, našim věrným zákazníkům, přátelům a partnerům. Bez vaší podpory by naše cesta nebyla tak jasná a plná úspěchů. Jste pro nás mnohem víc než jen zákazníci - jste součástí rodiny iMore.cz.

Ať už trávíte sváteční dny v kruhu rodiny, na cestách za dobrodružstvím nebo v pohodě domova s oblíbenou knihou či filmem, přejeme vám, aby tyto Vánoce byly přesně takové, jaké si přejete. Ať je váš domov plný smíchu, láska a porozumění jsou vašimi nejbližšími společníky a každý nový den přináší naději a inspiraci.

V roce 2024 se těšíme na nové výzvy a příležitosti, které přineseme společně. Do nového roku vstoupíme s odhodláním pokračovat ve vylepšování našich služeb, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší příslušenství pro vaše Apple produkty a všechny potřebné náhradní díly pro vaše elektrické koloběžky.

Za celý tým iMore.cz vám přejeme krásné a pokojné Vánoce.

S láskou a vánočním pozdravem,

tým iMore.cz