Loading...

Apple Arcade vstupuje do roku 2024 vydáním her Tamagotchi Adventure Kingdom, Cornsweeper a Blackjack

08.01.2024 07:42

Zábavné nové hry přidávané každý měsíc s BEAST: a Words in Progress, které budou spuštěny 1. února.

Apple Arcade vstupuje do roku 2024 vydáním her Tamagotchi Adventure Kingdom, Cornsweeper a Blackjack

Apple Arcade, platforma pro mobilní hry od společnosti Apple, zahájila nový rok ve velkém stylu. Nedávno oznámila přidání tří zbrusu nových her – Tamagotchi Adventure Kingdom, Cornsweeper a Blackjack od MobilityWare+ – a více než 20 aktualizací obsahu pro stávající hry. Tento závratný start do nového roku signalizuje Appleovu neochvějnou oddanost poskytovat svým uživatelům nepřetržitý a kvalitní herní zážitek.

Tamagotchi Adventure Kingdom

Mezi novinkami, které si hráči mohou užít již od 1. února, jsou hry BEAST: Bio Exo Arena Suit Team a Words in Progress. BEAST nabízí jedinečný 3v3 online akční zážitek, kde hrdinové pilotují mocné mechanizované brnění. Words in Progress je zase inovativní slovní hra, která přináší nové výzvy milovníkům slov.

Words in Progress

Kromě těchto novinek se dočkáme i aktualizací oblíbených her. Hello Kitty Island Adventure, vítězka App Store Award za rok 2023, přináší oslavu Čínského nového roku s událostí Luck & Lanterns, kde hráči sbírají dračí perly pro zvláštní odměny. Crayola Create and Play+ se transformuje do zimního ráje a spouští Crayola’s annual Creativity Week, zatímco Jetpack Joyride 2 představuje nové vozidlo Hamster Ball a vodní jetpack.

Hello Kitty Island Adventure, vítězka App Store Award za rok 2023

Další hry jako Cut the Rope 3, Snake.io+, Puzzle & Dragons Story, Cityscapes: Sim Builder a mnoho dalších také dostanou zajímavé aktualizace. Apple Arcade nabízí širokou škálu her přes iPhone, iPad, Mac a Apple TV, a předplatitelé mohou využívat neomezený přístup ke všem hrám v katalogu. Cena předplatného je stanovena na 199Kč měsíčně s možností jednoměsíční zkušební doby.

Tato ohromující rozšíření katalogu her a aktualizace obsahu zdůrazňují Appleovu snahu poskytovat uživatelům Apple Arcade neustále nové a vzrušující herní zážitky. Je zřejmé, že Apple Arcade se i v roce 2024 bude snažit upevnit svou pozici jako přední platforma pro mobilní hraní.