Loading...

Apple Fitness+ nabízí v novém roce více možností, jak zůstat aktivní a pozorný

08.01.2024 07:53

Od 8. ledna služba nabídne nové téma zvukové meditace, cvičební program se světoznámou golfistkou Rose Zhang, sérii Artist Spotlight na oslavu Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show, Time to Walk na Apple Podcasts a další.

Apple Fitness+ nabízí v novém roce více možností, jak zůstat aktivní a pozorný.

Apple Fitness+ přináší v novém roce více možností, jak zůstat aktivní a soustředěný. Od 8. ledna nabízí služba nové téma zvukové meditace, tréninkový program s proslulou golfistkou Rose Zhang, sérii Artist Spotlight oslavující přestávku Super Bowl LVIII od Apple Music, Time to Walk v Apple Podcasts a mnohem více.

Novinky v Apple Fitness+

Zvuková meditace pro relaxaci

Zcela nové meditační téma Sound nabízí uživatelům další způsob, jak se cítit uvolněně a odpočatě, a to díky různým uklidňujícím tónům a rytmům.

  • Nové téma meditace nazvané "Sound", poskytuje uživatelům nový způsob, jak dosáhnout relaxace a obnovy.
  • Sedm nových meditací Sound bude dostupných v délkách pěti, deseti a dvaceti minut, s novými meditacemi každý týden.

Síla, jádro a jóga pro golfisty

Síla, jádro a jóga pro golfisty představuje profesionální golfistku Rose Zhang a kombinaci čtyř cvičení určených ke zlepšení síly, rovnováhy, flexibility a pohyblivosti.

  • Nový tréninkový program s profesionální golfistkou Rose Zhang, navržený a vedoucí trenérem Fitness+ Kyle Ardillem.
  • Program obsahuje kombinaci čtyř cvičení zaměřených na sílu, jádro a jógu, které pomáhají zlepšovat sílu, rovnováhu, flexibilitu a mobilitu.

Zvyšte si hlasitosti s těmito hudebními ikonami

USHER strávil tři desetiletí v záři reflektorů a tato cvičení motivují uživatele, aby se před velkým zápasem zapotili s některými z jeho nejžhavějších hitů.

  • Artist Spotlight série oslavuje Super Bowl LVIII Halftime Show s hudbou USHERa a dalších ikonických umělců.
  • Nové cvičení s hudbou Rihanny (8. ledna), Britney Spears (15. ledna) a U2 (22. ledna) a další.

Time to walk

Moderátor pořadu TODAY Al Roker se v nové epizodě pořadu Time to Walk na Fitness+ podělí o to, co se naučil od svého mentora.

  • Nové epizody v Apple Podcasts s hosty jako Al Roker, Trixie Mattel, Lilly Singh, Common a Colman Domingo.
  • Vybrané epizody Time to Walk budou dostupné v Apple Podcasts ve 21 zemích, kde je služba dostupná, i bez předplatného Fitness+.

Další Možnosti s Fitness+

Ceny a dostupnost

  • Apple Fitness+ je dostupný jako předplatné za 9,99 USD (přibližně 230 Kč) měsíčně nebo 79,99 USD (přibližně 1 840 Kč) ročně, sdílitelné až s pěti dalšími členy rodiny.
  • Fitness+ je zahrnuto v plánu Apple One Premier, který zahrnuje také Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ a iCloud+ s 2TB úložištěm.

Podpora zařízení a jazyků

  • Fitness+ vyžaduje iPhone 8 nebo novější s iOS 16.1 nebo novějším, nebo Apple Watch Series 3 nebo novější s watchOS 7.2 nebo novějším spárovaným s iPhone 6s nebo novějším s iOS 14.3 nebo novějším.
  • Fitness+ je dostupný v angličtině s titulky v brazilské portugalštině, francouzštině, němčině, italštině, ruštině a španělštině.

Apple Fitness+ rozšiřuje své služby, aby uživatelům poskytl více cest k aktivnímu a vědomému životnímu stylu. S novými možnostmi meditace, personalizovanými tréninkovými programy a inovativními hudebními prvkami, Apple Fitness+ nadále definuje standardy pro digitální wellness a fitness zkušenosti.