Loading...

Apple představuje nové zábavní zážitky, které přicházejí s Apple Vision Pro

17.01.2024 09:07

Uživatelé mohou proměnit jakýkoliv prostor na osobní kino, užít si více než 150 3D filmů a zažít budoucnost zábavy s Apple Immersive Video

Apple Immersive Video je pozoruhodný nový formát zábavy, který Apple pionýrsky zavádí a přenáší diváky do středu dění. Apple oznámil Apple Vision Pro

Apple oznámil sérii průlomových zábavních zážitků, které budou dostupné na Apple Vision Pro od pátku 2. února. Novinka nabídne více pixely než 4K televize pro každé oko a spojí se s pokročilým systémem Spatial Audio, čímž umožní uživatelům sledovat nové pořady a filmy od předních streamovacích služeb včetně Apple Originals z Apple TV+.

Revoluční technologie a design

Apple Vision Pro disponuje párem ultra vysokorozlišovacích mikro-OLED displejů s kombinovanými 23 miliony pixelů. Nový čip R1 streamuje obrazy na každý displej každých 12 milisekund, zatímco čip M2 poskytuje energeticky účinný výkon. Zařízení podporuje dva hodiny běžného používání a až 2,5 hodiny přehrávání videa.

Zvukový systém a Spatial Audio

Apple Vision Pro zahrnuje pokročilý systém Spatial Audio s dvojitými zvukovými moduly pro každé ucho. Podporuje Dolby Atmos a Lossless Audio a umožňuje posluchačům slyšet, co se děje kolem nich. Zařízení je kompatibilní s AirPods Pro (2. generace) s USB‑C pro dokonalý zážitek.

Prostředí visionOS

VisionOS kombinuje digitální obsah s fyzickým prostorem uživatele, poskytující nekonečné možnosti pro aplikace, hry a další prostorové zážitky. Aplikace v visionOS mohou být umístěny kdekoli v prostoru uživatele a škálovány na perfektní velikost.

Uživatelé Apple Vision Pro mohou proměnit svůj prostor s Environments – krásnými, dynamickými výhledy s realistickými zvukovými kulisami, které se mohou automaticky vyvíjet na základě denní doby.

Unikátní zážitky a aplikace

visionOS podporuje SharePlay, umožňující uživatelům sledovat TV pořady a filmy, poslouchat hudbu na Apple Music a hrát hry z App Store a Apple Arcade s uživateli na jiných zařízeních Apple. Vision Pro nabízí také režim Travel Mode pro stabilizaci vizuálů při používání v letadlech a Guest User pro sdílení aplikací a zážitků s rodinou a přáteli.

Osobní kino a streamovací služby

S Apple TV app mohou uživatelé Vision Pro sledovat Apple Originals, MLS Season Pass a mnoho dalšího. Aplikace nabízí i prostředí Cinema pro transformaci jakéhokoli prostoru na osobní kino. Uživatelé mají přístup k široké nabídce streamovacích služeb a aplikací, včetně Disney+, ESPN, NBA, MLB, a dalších.

S aplikací Apple TV mohou uživatelé Apple Vision Pro sledovat každý oceněný seriál a film Apple Originals z Apple TV+.

3D filmy a Apple Immersive Video

Apple Vision Pro nabídne při spuštění více než 150 3D filmů od předních světových studií. Apple Immersive Video je nový zábavní formát, který nabízí 180stupňové 3D 8K záznamy s Spatial Audio, což diváky přenáší do středu dění.

"Adventure" sleduje průkopnické sportovce, jak se pouštějí do úchvatných výzev v některých z nejúžasnějších lokalit na světě.

Závěr

Apple Vision Pro představuje novou éru v oblasti zábavy, spojující pokročilou technologii, vynikající design a nekonečné možnosti pro uživatele. S tímto zařízením se Apple opět posouvá na špici inovací v osobní technologii.