Loading...

Apple Hongdae nyní otevřen v Jižní Koreji

22.01.2024 07:18

Nový obchod nabízí udržitelné designové prvky, speciální programy Today at Apple a nejnovější produkty Apple, včetně nového MacBooku Air s 15-palcovým displejem a Mac Studia

Členové týmu společnosti Apple vítají zákazníky při slavnostním otevření Apple Hongdae, 100. maloobchodní pobočky společnosti Apple v asijsko-pacifickém regionu.

Apple 20. ledna slavnostně otevřel novou prodejnu Apple Hongdae v srdci rušné univerzitní čtvrti v Soulu. Tento krok znamená zahájení provozu stého maloobchodního místa Applu v asijsko-pacifickém regionu. Nově vytvořený prostor v Koreji nabízí zákazníkům možnost objevovat a nakupovat špičkové produkty značky Apple a zároveň využít nejlepší podporu od věnovaného týmu pracovníků.

Apple Hongdae je nejen místem pro nákup nejnovějších produktů Apple, jako je nový MacBook Air s 15-palcovým displejem a Mac Studio, ale také poskytuje unikátní příležitosti pro komunitu. Zákazníci se mohou zdarma zúčastnit speciálních programů Today at Apple, včetně dočasného Pop-Up Studia s hip-hopovým umělcem Beenzinem. Studenti, rodiny a místní komunita mají možnost se zastavit a získat inspiraci, umělecké díla, fotografie a mnoho dalšího pro své vlastní vizuální plány na rok 2024 pomocí aplikace Freeform na iPadu.

Tento nový obchod také zdůrazňuje závazek Applu k udržitelnosti. Design obchodu zahrnuje řadu ekologických prvků, které podtrhují dlouhodobé snahy společnosti o minimalizaci dopadu na životní prostředí.

Apple Hongdae se rychle stává důležitým místem pro setkávání a kreativitu v srdci Soulu, což z něj činí nejen místo pro nákup, ale také pro spojení a učení se v inspirujícím prostředí.