Loading...

Apple Card pomáhá více než 12 milionům držitelů k lepšímu finančnímu zdraví

31.01.2024 07:50

Uživatelé loni vydělali více než 1 miliardu dolarů na Daily Cash díky útratám na Apple Card.

Karta Apple Card pomáhá více než 12 milionům držitelů žít zdravější finanční život

Pět let po svém uvedení na trh v roce 2019 se Apple Card stala nejen finančním nástrojem, ale i partnerem pro více než 12 milionů uživatelů, kteří na základě této platformy činí zdravější finanční rozhodnutí. S funkcemi jako jsou přehledné nástroje pro sledování výdajů, možnost sdílení karty v rámci rodiny (Apple Card Family) nebo nově přidaný spořící účet, Apple Card neustále překračuje hranice tradičního kreditního karty a nabízí uživatelům prvotřídní zážitek.

Jennifer Bailey, viceprezidentka společnosti Apple pro Apple Pay a Apple Wallet, vyjádřila svou radost z toho, že více než 12 milionů zákazníků využívá funkce Apple Card k učinění zdravějších finančních rozhodnutí. Společnost se těší na další inovace a investice do Apple Card, které uživatelům nabídnou ještě více nástrojů a funkcí pro podporu jejich finančního zdraví.

Bill Johnson, CEO společnosti Goldman Sachs pro Enterprise Partnerships in Platform Solutions, zdůraznil vynikající reakci zákazníků na Apple Card a jejich zapojení do využívání inovativních nástrojů a funkcí, které karta nabízí. Společnost Goldman Sachs se zavázala nadále poskytovat vynikající zážitek zákazníkům Apple Card.

Klíčové přínosy pro uživatele

  • Maximalizace odměn Daily Cash: Uživatelé v minulém roce získali více než 1 miliardu dolarů v Daily Cash díky výdajům prostřednictvím Apple Card.
  • Spoření pro budoucnost a růst odměn se spořícím účtem: Spořící účet se rychle stal oblíbenou funkcí mezi uživateli Apple Card a během několika málo měsíců dosáhl vkladů přesahujících 10 miliard dolarů. Většina uživatelů automaticky převádí své Daily Cash na spořící účet a téměř dvě třetiny uživatelů vložily další prostředky z propojeného bankovního účtu, aby si pomohli šetřit na budoucnost. Spořící účet nyní nabízí vysoký úrokový výnos APY ve výši 4,50 %.
  • Zdravá finanční rozhodnutí s platebními nástroji Apple Card: Téměř 30 % zákazníků Apple Card provádí měsíčně dvě a více plateb. Apple Card usnadňuje pochopení a zaplacení účtu, protože platby jsou vždy splatné poslední den v měsíci.
  • Rozšíření finančního zdraví na rodinné členy pomocí Apple Card Family: Od svého uvedení v roce 2021 využilo více než 1 milion uživatelů Apple Card možnosti sdílet Apple Card s členy své rodinné skupiny a téměř 600 000 uživatelů si tak společně buduje kreditní historii.
  • Cesta k Apple Card pro rozšíření přístupu ke kreditu: Od svého uvedení bylo schváleno více než 200 000 uživatelů pro Apple Card po úspěšném dokončení personalizovaných kroků v programu Path to Apple Card, které jsou navrženy tak, aby zlepšily finanční zdraví uživatele.

Ocenění a uznání

Apple Card byla také jmenována nejlepší spoluvlastněnou kreditní kartou pro spokojenost zákazníků bez ročního poplatku ve studii J.D. Power 2023 U.S. Credit Card Satisfaction Study, čímž si již třetí rok po sobě udržela první místo ve svém segmentu ve studii spokojenosti zákazníků s kreditními kartami v USA.

Pro více informací o Apple Card navštivte apple.com/apple-card.