Loading...

Apple Vision Pro a Apple Arcade: Otevření nové dimenze herních zážitků

16.02.2024 09:42

Apple Arcade pro Apple Vision Pro přenese hráče do nové dimenze s 12 jedinečnými prostorovými hrami a více než 250 tituly, které si můžete vychutnat s ohromující čistotou.

Apple Arcade pro Apple Vision Pro přenese hráče do nové dimenze s 12 jedinečnými prostorovými hrami a více než 250 tituly, které si můžete vychutnat s ohromující čistotou.

Apple nedávno představil revoluční novinku v podobě Apple Vision Pro, prostorového počítače, který přináší zásadní proměnu v tom, jak lidé pracují, spolupracují, komunikují, prožívají své vzpomínky a baví se. Společně s tímto průlomem přichází i rozšíření Apple Arcade, platformy, která nyní nabízí více než 250 titulů, včetně 12 unikátních prostorových her, které jsou navrženy tak, aby plně využily možnosti Apple Vision Pro.

Prostorové herní zážitky na nové úrovni

Apple Arcade, známý pro svůj rozsáhlý katalog kvalitních her, otevírá hráčům na Apple Vision Pro zcela nové možnosti. Díky prostorovým hrám, které propojují digitální obsah s fyzickým světem, se hráči mohou ponořit do úžasných herních světů a interagovat s hrami přímo ve svém fyzickém prostředí. Představte si, že krájíte ovoce ve vlastním obývacím pokoji, který se proměnil ve vaši osobní dódžó, nebo hrajete golf na originálním hřišti, které se zjeví přímo u vás doma.

Zážitky, které překračují hranice reality

Alex Rofman, Appleho senior ředitel pro Apple Arcade, zdůraznil, že toto je teprve začátek nové éry v herním průmyslu. Apple Vision Pro nabízí jedinečné prostorové hry, které jsou možné jen díky inovativním technologiím, jež Apple zařízení poskytuje. Mezi aktuálně dostupnými hrami najdeme tituly jako Game Room, WHAT THE GOLF?, Cut the Rope 3 a mnoho dalších.

Tommy Palm, CEO a zakladatel společnosti Resolution Games, navíc představil Game Room jako nejautentičtější digitální herní večer, který kdy byl vytvořen. Tento titul reprodukuje klasické herní prvky, s nimiž mohou hráči interagovat zcela novými způsoby, což využívá neuvěřitelných schopností Apple Vision Pro k poskytnutí životopisně pravdivého zážitku v reálném prostředí.

Nadcházející tituly plné dobrodružství

Apple také naznačil, že v blízké budoucnosti přibudou na Apple Arcade další vzrušující prostorové hry, včetně Alto’s Odyssey: The Lost City, Gibbon: Beyond the Trees a Spire Blast. Tyto hry nabídnou hráčům možnost prozkoumat fantastické světy, zanurit se do dobrodružství v džungli nebo se pustit do fyzikálních hádanek, vše ve svém vlastním prostoru.

Spire Blast

Gibbon: Beyond the Trees

Alto’s Odyssey: The Lost City

Více než jen hry

Kromě unikátních prostorových her mohou hráči na Apple Vision Pro prožívat i své oblíbené tituly z Apple Arcade určené pro iPhone a iPad v úplně novém světle. S více než 250 tituly, které jsou nyní dostupné, mohou hráči užívat hry na úchvatném displeji Apple Vision Pro bez reklam nebo mikrotransakcí.

Přístupné hraní pro každého

Apple Arcade je dostupný za měsíční poplatek 6,99 dolarů, přičemž noví zákazníci mohou využít jednoměsíční zkušební období zdarma. Navíc zákazníci, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získají tři měsíce Apple Arcade zdarma. Služba je součástí balíčků Apple One, což umožňuje rodině až šesti členů neomezený přístup ke všem hrám v katalogu.

S Apple Vision Pro a rozšířením Apple Arcade vstupuje Apple do nové éry herního zážitku, který překračuje tradiční hranice a nabízí hráčům nevídané možnosti interakce a ponoření do virtuálních světů. Budoucnost herní zábavy právě začíná a s Apple Vision Pro je na dosah ruky.