Loading...

Apple představuje Apple Sports: Novou aplikaci pro milovníky sportu

22.02.2024 07:49

Bezplatná aplikace pro iPhone přináší výsledky v reálném čase, statistiky a další informace, vše navržené pro rychlost a jednoduchost. Zatím je dostupná pouze v USA, Spojeném království a Kanadě.

V App Store je nyní ke stažení aplikace Apple Sports pro iPhone, která fanouškům nabízí přístup k výsledkům, statistikám a dalším informacím v reálném čase.

Apple, společnost, která stojí za některými z nejinovativnějších produktů v oblasti osobní technologie, nedávno oznámila příchod novinky pro všechny fanoušky sportu - aplikace Apple Sports. Tato aplikace je navržena tak, aby poskytovala realtime skóre, statistiky a mnoho dalších informací, vše s důrazem na rychlost a jednoduchost. Apple Sports je nyní zdarma dostupná ke stažení v App Store ve Spojených státech, Spojeném království a Kanadě, což představuje vzrušující novinku pro všechny držitele iPhonů, kteří mají rádi sport.

Rychlý přístup k informacím, které milujete

Eddy Cue, starší viceprezident společnosti Apple pro služby, uvedl, že cílem Apple Sports je nabídnout sportovním fanouškům to, co chtějí - aplikaci, která jim umožní rychlý přístup ke skóre a statistikám. Aplikace je navržena tak, aby uživatelům umožnila snadno se orientovat a zůstat v obraze o svých oblíbených týmech a ligách.

Uživatelé si mohou výsledkové tabulky v Apple Sports přizpůsobit podle svých oblíbených týmů, turnajů a lig.

Přizpůsobení na míru

Apple Sports nabízí personalizovaný zážitek, který uživatelům umožňuje sledovat jejich oblíbené týmy, turnaje a ligy. Díky tomu mohou fanoušci snadno přecházet mezi aktuálními skóre a nadcházejícími zápasy, prozkoumávat informace o průběhu hry, statistiky týmů, detaily sestav a dokonce i live sázky. Aplikace také nabízí možnost přejít přímo do aplikace Apple TV a sledovat živé přenosy her prostřednictvím Apple a připojených streamovacích aplikací.

Uživatelé si mohou výsledkové tabulky v Apple Sports přizpůsobit podle svých oblíbených týmů, turnajů a lig.

Dostupnost a podpora

Apple Sports je k dispozici ke stažení od dnešního dne ve Spojených státech, Spojeném království a Kanadě. Aplikace podporuje angličtinu, francouzštinu a španělštinu tam, kde je to možné, a je dostupná pro všechny modely iPhonů s iOS 17.2 nebo novějším.

Závěr

S příchodem Apple Sports Apple opět ukazuje svůj závazek inovovat a zlepšovat způsob, jakým lidé interagují s technologiemi ve svém každodenním životě. Aplikace Apple Sports je nejnovějším přírůstkem do rodiny produktů Apple, který slibuje, že poskytne sportovním fanouškům přesně to, co hledají: rychlý a jednoduchý přístup k informacím o sportovních událostech. A to vše v designu, který je typický svou čistotou a intuitivností, jaké jsme od Apple zvyklí.

Uživatelé si mohou výsledkové tabulky v Apple Sports přizpůsobit podle svých oblíbených týmů, turnajů a lig.