Loading...

Apple odhaluje nové MacBook Air s 13 a 15 palci a výkonným čipem M3

05.03.2024 09:53

Nejoblíbenější notebook na světě je lepší než kdykoli předtím díky ještě vyššímu výkonu, rychlejší Wi-Fi a podpoře až dvou externích displejů - to vše v nápadně tenkém a lehkém provedení s výdrží baterie až 18 hodin.

Nový 13- a 15palcový MacBook Air je díky výkonnému čipu M3 na vzestupu, má superpřenosný design, úsporný výkon a celodenní výdrž baterie.

Apple, světový lídr v oblasti inovací, právě představil své nejnovější modely MacBook Air, které jsou nyní vybaveny revolučním čipem M3. Tyto nové modely s 13 a 15 palcovými displeji jsou navrženy tak, aby poskytovaly ještě vyšší výkon, rychlejší Wi-Fi připojení a podporu pro připojení až dvou externích displejů, a to vše v rámci ikonicky tenkého a lehkého designu, který nyní nabízí až 18 hodin životnosti baterie.

Nový MacBook Air s čipem M3 je nápadně tenký a rychlý, takže uživatelé mohou pracovat, hrát si nebo tvořit kdekoli.

Hlavní vlastnosti a výhody

Výkonnější než kdy dřív: Díky novému čipu M3, který je postaven na špičkové 3nm technologii, je nový MacBook Air až o 60% rychlejší než jeho předchůdce s čipem M1 a až o 13krát rychlejší než nejrychlejší MacBook Air s Intel procesorem. Tento skok výkonu umožňuje uživatelům bez problémů zvládat náročné úlohy jako úprava fotek a videí nebo vývoj softwaru.

Neuvěřitelná výdrž baterie: Až 18 hodin na jedno nabití zajišťuje, že uživatelé mohou pracovat nebo se bavit celý den bez potřeby nabíjení.

Vynikající displej: Liquid Retina displej s jasem 500 nitů a podporou miliardy barev poskytuje ohromující vizuální zážitek, ať už pracujete, hrajete hry, nebo sledujete filmy.

Podpora pro externí displeje: Nový MacBook Air nyní umožňuje připojení až dvou externích displejů, což je ideální pro multitasking nebo rozšíření pracovní plochy.

Rychlejší Wi-Fi: Díky Wi-Fi 6E jsou rychlosti stahování až dvakrát vyšší než u předchozí generace, což umožňuje rychlejší prohlížení, streamování a stahování.

Energeticky úsporný čip M3 přináší uživatelům vyšší rychlost při všech činnostech, včetně náročných úloh, jako je úprava fotografií a videa.

Technické specifikace

  • Procesor: M3 čip s 8-jádrovým CPU a až 10-jádrovým GPU
  • Paměť: Podpora až 24 GB sjednocené paměti
  • Displej: 13,6 nebo 15,3 palcový Liquid Retina displej
  • Připojení: Wi-Fi 6E, dva porty Thunderbolt, MagSafe nabíjení
  • Kamera a zvuk: 1080p FaceTime HD kamera, třímikrofonní pole, podpora prostorového zvuku s Dolby Atmos

MacBook Air s M3 je určen všem, od studentů až po firemní uživatele, a díky neuvěřitelnému výkonu a výdrži baterie posouvá produktivitu na novou úroveň, takže úkoly, jako je spolupráce v Excelu, jsou ještě rychlejší.

Proč si vybrat nový MacBook Air?

MacBook Air je již dlouho oblíbenou volbou pro široké spektrum uživatelů, od studentů po profesionály, a s nejnovějšími aktualizacemi si tento notebook ještě více upevňuje svou pozici jako nejlepší volba pro ty, kteří hledají ideální kombinaci výkonu, přenositelnosti a výdrže baterie. Ať už je vaše práce kreativní, technická, nebo jen běžné každodenní úkoly, nový MacBook Air s čipem M3 je připraven splnit vaše požadavky a posunout vaše možnosti ještě dále.

Třináctipalcový MacBook Air je k dispozici ve dvou dokonalých velikostech a je maximálně přenosný, zatímco patnáctipalcový model nabízí ještě více prostoru na obrazovce pro multitasking v tenkém a lehkém provedení.