Loading...

Společnost ESR

05.12.2019 07:31

ESR je název mobilní společnosti, která se zaměřuje na výrobu mobilního příslušenství pro všechny chytré telefony. Na trhu existuje mnoho značek, které příslušenství vyrábí, konkurující značkou je však společnost Spigen, která na trhu působí již několik let.

Mobilní příslušenství je nezbytnou součástí každého telefonu, co si budeme povídat, všichni známe situace, kdy telefon nedopatřením spadne na zem. Jestliže si zakoupíte ochranné kryty nebo folie, můžete si ušetřit mnoho peněz, které byste jinak investovali do opravy nebo zakoupení nového skla. Společnost nemá žádné omezení, co se týče značky, takže příslušenství si můžete vybrat na jakýkoli telefon, který je k dostání na trhu - Samsung, LG, Xiaomi, Huawei aj. Největší zaměření však věnovala společnost světové značce Apple. Jestliže máte vybranou značku, zvolíte si pouze typ vašeho zařízení.

Logo firmy / společnosti ESR

Na se společnost specializuje

  • Ochranná pouzdra - mezi největší přednosti společnosti patří právě zmíněná ochranná pouzdra, po kterých je největší poptávka. Pouzdra jsou vyráběna na mnoho způsobů, aby uspokojili širokou klientelu. Pouzdra se vyrábí v mnoha motivech, vybrat můžete pro dospělého, tato pouzdra jsou většinou jednobarevná, decentní a ne moc nápadná. Stejně tak však můžete vybrat pouzdra pro své potomky s různým dětským motivem. K dispozici jsou však i pouzdra, která svítí ve tmě. Cena pouzdra se pohybuje od 100 - 500 Kč, záleží vždy na daném obchodě.
  • Ochranné folie - pokud si nechcete na mobilní zařízení zakoupit ochranné pouzdro, můžete využít pouze folii, která není vidět, ale zachrání sklo před škrábnutím nebo jiným vážnějším poškozením.
  • Příslušenství do vozidla - jestliže hodně cestujete a potřebujete mít telefon při ruce, ať už kvůli navigaci nebo jen pro dobrý pocit, můžete si zakoupit magnetický držák, který je nastavitelný pro otáčení.
  • USB kabel - nezbytnou součástí každého telefonu bývá také USB kabel. Společnost si dává velice záležet, aby bylo příslušenství nejen potřebné, ale také vzhledově hezky vypadalo, aby si ho zákazníci koupili. Kabel je k dostání ve více barvách a cena se pohybuje kolem 200 Kč.
  • Nabíječky - při nakupování nabíječky se pouze soustřeďte na koncovku. Jestliže máte iPhonu, pak budete mít jinou koncovku, než mají všechny běžné smartphony.
  • Digitální stylus - jedná se o celkem nový produkt. Zkráceně řečeno se jedná o pero, které funguje na dotykové obrazovky. Nemusíte tak mít svůj tablet nebo jiné zařízení plné otisku prstů. Výhodou produktu je, že ho nemusíte jakkoli párovat s daným zařízením, můžete tedy pero využívat střídavě na více zařízení. Cena se pohybuje okolo 600 Kč.
  • Klávesnice - pro iPad si můžete zakoupit i vlastní podsvícenou klávesnici, která vám usnadní mnoho práce při psaní dlouhých textů. Cena tohoto produktu se pohybuje přibližně kolem 1.000 Kč.
  • Power banka - mezi další všeobecné příslušenství patří i zmíněna power banka. K té si poté můžete zakoupit i originální USB kabel, abyste si tak krásně sladili sadu.

Kde nakupovat výrobky ESR

Ideálním místem pro nákup zboží značky Spigen je právě náš eshop iMore.cz. Pokud Vám od této značky na našem eshopu chybí, napište nám a příslušenství vám dokážeme obstarat do 3 dnů a nejlevněji na českém trhu. Za to vděčíme spolupráci s oficiálním distributorem této značky.

ESR společnost na trhu není sice tak známá jako klasické prodejny, které příslušenství na telefon prodávají, ale jedná se o spolehlivou značku, která stojí za vyzkoušení. Všechny produkty jsou velice kvalitní a pyšní se originalitou. Všechny tyto produkty můžete nakupovat v různých barvách a s různými motivy. Největší výhodou však bývá přijatelná cena, což je nejdůležitější faktor pro každého zákazníka, který se chystá dané vybrané produkty nakupovat.