Loading...

Apple Arcade v dubnu přinese Puyo Puyo Puzzle Pop, Crossy Road Castle, Solitaire Stories a další

15.03.2024 09:13

1. dubna přichází na Apple zařízení hry Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+ a Sago Mini Trips+. 25. dubna se přidají Crossy Road Castle a Solitaire Stories, rozšiřující katalog Apple Arcade o unikátní prostorové zážitky v Apple Vision Pro.

Nové hry Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+ a Sago Mini Trips+ budou k dispozici 4. dubna na zařízeních Apple  25. dubna se Crossy Road Castle a Solitaire Stories připojí k více než desítce titulů přinášejících jedinečné prostorové herní zážitky na Apple Vision Pro

Apple Arcade, inovativní herní platforma od společnosti Apple, oznámila přidání pěti nových her do svého již tak rozsáhlého katalogu. Tyto hry, které budou spuštěny v dubnu, zahrnují očekávané tituly jako Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+, Sago Mini Trips+, Crossy Road Castle a Solitaire Stories. Tyto nové přírůstky nejenže rozšiřují diverzitu dostupných her, ale také přinášejí jedinečné prostorové herní zážitky exkluzivně pro Apple Vision Pro.

Nová herní dobrodružství dostupná napříč Apple zařízeními

Od 4. dubna se mohou hráči těšit na novinky jako Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+ a Sago Mini Trips+, které budou dostupné na všech Apple zařízeních. Puyo Puyo Puzzle Pop, vytvořený týmem, který stojí za originální konzolovou hrou Puyo Puyo, přichází s originálním příběhem a možností multiplayerových bitev pro až čtyři hráče.

Nové hry Puyo Puyo Puzzle Pop, Super Monsters Ate My Condo+ a Sago Mini Trips+ budou k dispozici 4. dubna na zařízeních Apple  25. dubna se Crossy Road Castle a Solitaire Stories připojí k více než desítce titulů přinášejících jedinečné prostorové herní zážitky na Apple Vision Pro

Super Monsters Ate My Condo+ od PikPok: Chaotická akční logická hra se slavně vrací na mobilní telefony s původní napínavou hratelností a aktualizovaným vizuálem. Hráči musí táhnout prstem a přiřazovat stejně barevné byty, aby získali body a nakrmili nenasytné příšerky.

Sago Mini Trips+ od společnosti Sago Mini: Sago Mini Trips+ spojuje čtyři oblíbené hry pro předškoláky ze série Sago Mini: Výlet, Lodě, Letadla a Vlaky. Hráči mohou se svými kamarády ze Sago Mini cestovat do vzdálených destinací a cestou objevovat spoustu zábavy a překvapení.

Dále 25. dubna přibudou hry Crossy Road Castle a Solitaire Stories, které přinesou více než desítku titulů nabízejících unikátní prostorové herní zážitky na Apple Vision Pro. Crossy Road Castle umožňuje hráčům spolupracovat a dostávat se co nejvýše v nekonečně se točící věži, zatímco Solitaire Stories přináší moderní ztvárnění klasické hry Solitaire s možností přímé manipulace s kartami na 3D herním stole.

Solitaire Stories by Red Games Co.: Solitaire Stories, moderní pojetí nekonečného a relaxačního hraní solitérů, nabízí hráčům zcela nový způsob hraní jejich oblíbené karetní hry přímým přitahováním a přesouváním karet na 3D osobním karetním stole kdekoli.

Apple Arcade: Neomezený přístup k široké škále her

Apple Arcade nadále poskytuje rozsáhlý katalog her, které uspokojí hráče hledající vzrušující nové tituly nebo jejich další oblíbenou hru. Platforma nabízí exkluzivní hry jako WHAT THE CAR?, Hello Kitty Island Adventure a finity, a každý měsíc přidává nové hry a významné obsahové aktualizace pro stávající hity.

Hello Kitty Island Adventure by Sunblink/Sanrio - Od 18. do 25. března oslavte Mezinárodní den štěstí (20. března) s Hello Kitty a přáteli. Během této pouze týdenní akce pomozte Hello Kitty šířit radost pomocí receptu s překvapením - a získejte spoustu dárků s překvapením.

Ceny a dostupnost

Apple Arcade je dostupný za 6.99 USD / 199Kč měsíčně s možností jednoměsíčního bezplatného zkušebního období. Zákazníci, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, obdrží tři měsíce Apple Arcade zdarma. Služba je součástí balíčků Apple One Individual, Family a Premier, přičemž každý z nich nabízí jednoměsíční bezplatnou zkušební dobu.

Tento článek zahrnuje všechny klíčové informace poskytnuté v tiskové zprávě a je optimalizován pro vyhledávače (SEO) díky začlenění relevantních klíčových slov a podrobného popisu her a služeb, které Apple Arcade nabízí. Tímto způsobem článek nejen informuje čtenáře, ale také podporuje lepší online viditelnost.