Loading...

Apple chystá změny i nový iPhone 12

10.12.2019 07:31

Apple chystá změny i nový iPhone 12

Značka Apple je známá a úspěšná již několik let. Nebojí se experimentovat, vytvářet novinky a udávat trendy. Tentokrát se rozhodla firma experimentovat i v oblasti uvádění na trh. Několik let jsou totiž nadšenci Applu zvyklí na podzimní představování novinek. Od příštího roku by mohlo být vše jinak. Kromě toho firmě unikl návrh testovací verze iPhone 12, který vůbec nevypadá marně.

Představení dvakrát do roka

Dle analytiků by měl telefon jít do prodeje již na jaře, přesněji mezi březnem a červnem. Další model by vycházel klasicky na podzim. Možná vám připadá toto schéma povědomé. Využívá jej Samsung, který své větší modely Note nechává na druhou část roku. Důvodem by mohl být především příjem, který firma chce mít jistý po celý rok.

Unikl vzhled iPhone 12

V tomto roce představil Apple telefony hned s několika objektivy. Tento návrh se nakonec uchytil a Apple tak slavil další úspěch. Nyní však unikl vzhled testovacího telefonu, který bude mít svým minimalistickým designem jistě ve světě úspěch. Displej nebude rušený žádným výřezem, pouze bude mít o trochu širší rámečky, ve kterých budou vloženy senzory pro FaceID. Novinkou jsou také ostré hrany, ke kterým se značka vrátila po změnách, které přicházely s modelem iPhone 6. Opět najdeme na zadní straně několik objektivů, měly by být však zapuštěny do telefonu, jako tomu bylo dříve.

Spekulace o iPhone 12

Dle odhadů by měl mít fotoaparát také ToF snímač pro možnost rozšířené reality, které napomůže také podpora 5G. To, čeho se Apple bude pravděpodobně stále držet, je Lightning místo USB-C. Změna bude naopak u tlačítek s ovládáním hlasitosti. Ty budou umístěny vertikálně.

Firma má jasný cíl, a to aby příští rok prodej telefonů překonal hranici 100 milionů kusů. Přestože testovací verze není finálním produktem, můžeme již předpokládat, které změny bude chtít firma do budoucna provádět. My se můžeme jen těšit na představení nového telefonu a čekat, zda-li se celá tato koncepce uskuteční.