Loading...

Apple Jing’an přivítá své první zákazníky tento čtvrtek, 21. března, v Šanghaji

19.03.2024 13:17

Nový Apple Store v Šanghaji nabízí nejlepší sortiment produktů Apple v historii, speciální seance Today at Apple, které oslavují místní kulturu, a více než 150členný tým připravený nabídnout zákazníkům vynikající služby.

Nový Apple Store v Šanghaji nabízí nejlepší sortiment produktů Apple v historii, speciální seance Today at Apple, které oslavují místní kulturu, a více než 150členný tým připravený nabídnout zákazníkům vynikající služby.

Nový Apple Store v Šanghaji představuje nejlepší dosavadní nabídku produktů společnosti, speciální programy Today at Apple, které oslavují místní kulturu, a tým více než 150 zaměstnanců připravených poskytovat zákazníkům vynikající služby.

Společnost Apple právě představila Apple Jing’an, novou prodejnu situovanou v blízkosti chrámu Jing’an a parku Jing’an v Šanghaji. Tento obchod je obklopen venkovním prostranstvím, které poskytuje komunitě místo pro speciální události a zároveň nabízí jedinečné nákupní místo, kde si zákazníci mohou prohlédnout a zakoupit nepřekonatelnou škálu produktů a služeb Apple.

Fórum s velkou videostěnou uprostřed slouží jako prostor pro učení a inspiraci prostřednictvím bezplatných sezení Today at Apple.

Deirdre O’Brien, starší viceprezidentka společnosti Apple pro maloobchod, komentovala: „Jsme nadšeni, že můžeme otevřít Apple Jing’an – obchod, který dokonale spojuje tradiční s moderním a skvěle doplňuje tuto historickou čtvrť v Šanghaji.“ Zákazníci zde najdou celou řadu produktů Apple, včetně nových modelů MacBook Air s 13 a 15 palci s výkonným čipem M3 a prvních uhlíkově neutrálních produktů v nejnovější řadě Apple Watch.

Zákazníci si mohou prohlédnout okolní uličky a výstavní stoly s nejnovější řadou iPhonů 15 a novými 13- a 15palcovými MacBooky Air s výkonným čipem M3.

Prodejna, která se nachází vedle ikonického chrámu Jing’an, nabízí návštěvníkům úchvatný pohled na chrám prostřednictvím aleje javorových stromů. V interiéru je připravena řada interaktivních stolů s nejnovějšími produkty, a to včetně iPhonu 15. Navštěvníci mohou také využít centrálního schodiště nebo nerezového výtahu pro pohyb mezi patry, a užít si místo pro učení a inspiraci díky bezplatným seancím Today at Apple.

Nový obchod odráží dlouhodobý závazek společnosti Apple k ochraně životního prostředí a je vybaven kamennou zdí Padang Light, která pochází z udržitelných a místních zdrojů v Číně.

Apple Jing’an klade důraz na udržitelnost, což dokládá použití místně získaného udržitelného kamene Padang Light, a nabízí více než 150 odborně připravených zaměstnanců, kteří jsou připraveni pomoci zákazníkům s výběrem nových zařízení, poskytnout personalizované nastavení a podporu.

Apple Jing'an nabízí speciální stanici Apple Pickup, která zákazníkům ještě více usnadňuje objednávání online a vyzvedávání zařízení v obchodě.

K oslavě otevření prodejny Apple Jing’an byl připraven speciální šestitýdenní program Today at Apple, který vzdává hold místní komunitě a jejím tvůrcům. Po otevření budou pokračovat pravidelné bezplatné seance Today at Apple, které pomáhají uživatelům seznámit se s jejich zařízeními a využívat je na maximum.

Apple Jing'an nabídne také speciální šestitýdenní program Today at Apple, který vzdává hold místní komunitě a jejím tvůrcům.

Apple má v Číně dlouholetou historii inovací a poskytování nejlepších produktů a služeb zákazníkům. Od otevření prvního Apple Store v Číně v roce 2008 se Apple Retail neustále snaží inovovat, aby vyhověl potřebám zákazníků, poskytoval nejlepší nákupní zážitky jak v obchodech, tak online a prohluboval spojení s místními komunitami. Dnes má Apple v Greater China 57 obchodů, kde tisíce členů týmu poskytují vynikající služby a vytvářejí kouzelné zážitky pro zákazníky.

Členové týmu Apple jsou připraveni pomoci zákazníkům s nákupem nového zařízení a poskytnout jim individuální nastavení a podporu.