Loading...

Recenze Apple iPhone SE 2020

22.07.2020 07:54

Novinka, která čerpá z prověřených kvalit předchozích generací. Ano, to je nový Apple iPhone SE, aktuální řada pro rok 2020. Přístroj, který se chlubí využitím toho nejlepšího z minulých modelových řad, přitom však v souladu s posledními trendy a aktuálně dostupnou inovativní technologií a softwarovou podporou. To dělá z iPhone SE 2020 stěžejní produkt, který se vyznačuje vynikající rychlostí a bezvadným výkonem.

Dostupný luxus

Apple IPhone SE pro rok 2020 se i v této podobě snaží zajistit dostatečně kvalitní a luxusní komfort pro své uživatele. Necílí ovšem nezbytně na konkrétní společenskou vrstvu, naopak, svou cenovou dostupností, ale i jedinečným vzhledem, si hledá majitele doslova kdekoli. Nabízí neobvykle vysokou produktivitu a výkon díky čipu A13 Bionic v obnovené formě.

Solidní stavba a zvýšená odolnost

Perfektní vzhled a příjemný 4,7 palcový Retina HD displej spolu dohromady tvoří neotřelý celek, který prostě nebudete chtít pustit z ruky. To vše podporuje vysoký výkon, jehož vzorem je model iPhone 11. Konstrukce je hliníková, a tedy velmi odolná vůči nárazům, a dokonce i vůči účinkům vlhka a vody, sklo je posíleno tvrzenými prvky dle IP67. V modelu se vrací také spolehlivá a velmi oblíbená čtečka otisků prstů Touch ID.

Nadstandardní fotky

Výrobce uvádí rovněž vysokou kvalitu 12 Mpx senzor fotoaparátu a baterií 1 821 mAh. Vzhledem k využití progresivní softwarové výbavy však jde o výhodu nikoli o zdánlivou slabinu. Kvalita obrazu je opravdu vysoká. Vynikající skladba barev a velmi příjemný kontrast vám vytvoří obrázky, které více než dobře obstojí v porovnání konkurenčních produktů. Zvlášť pro tvorbu videí je důraz na detail, barevné podání a omezení šumů, vítané.

Bohatá výbava

IPhone SE 2020 lze pořídit s vysokou vnitřní pamětí, kterou využijete pro běžné použití jako soukromá osoba i pro náročnější pracovní vyžití. Mobilní telefon je připraven i pro praktické bezdrátové nabíjení vhodné pro běžné využití i na cesty. Mobil je jedničkou pro všechny uživatele, kteří se chtějí bavit, pracovat nebo jen příjemně žít v souladu s technologickou výbavou a dostupností okolního světa.

Mobilní telefon Apple iPhone SE 2020 ve všech barvách.