Loading...

Recenze na iPhone 11 Pro

13.08.2020 07:56

Možná, že se právě ohlížíte po nových telefonech, ale nevíte, který vybrat. Možná, že jste již majiteli chytrého telefonu iPhone, ale rádi byste přešli na nový mobil. Ať už je váš důvod, proč jste otevřeli tento článek, jakýkoli, dozvíte se, proč si pořídit právě iPhone 11 Pro. 

V dnešním článku odhalím, jaké funkce tento telefon má, proč je perfektní volbou při kupování nového telefonu a jaké výhody či nevýhody s jeho koupí získáte. 

Jednoduchost ovládání 

Hlavním přínosem, který bych ráda zde uvedla, je jednoduchost ovládání. 

Pokud jste zvyklí na iPhone a znáte jejich operační systém, bude pro vás jednoduché se zorientovat i na tomto novém modelu. Jednoduše navíc přehrajete dosavadní soubory, telefonní čísla, fotografie a hudbu ze starého telefonu do nového. 

Získáte tedy nový telefon beze strachu, že jste o vše přišli. 

Ovládání je téměř identické jako u starších modelů. Jen iPhone 11 Pro nemá klasické jedno velké tlačítko pro vypínání aplikací. Vypínáte aplikace přejetím, na což si rychle zvyknete a tuto funkci jistě oceníte.

Protože tento model nemá žádná ovládací tlačítka, pouze na zamykání telefonu a úpravu hlasitosti, nedává vám tedy možnost ho odemykat díky otisku prstu. Což se může jevit jako nevýhoda, ačkoli to tak není. 

iPhone 11 Pro má novou funkci a to rozpoznávání obličeje. Stačí tedy namířit telefon na obličej a telefon se vám odemkne, zobrazí se vám hesla, díky svému obličeji se přihlásíte do všech aplikací a na všechny stránky bez nutnosti vyplňování přihlašovacích údajů. Díky svému obličeji také zaplatíte transakce v mobilním bankovnictví. 

Fotoaparát

Další výhodou, kterou nesmím vynechat, je fotoaparát.

Troufám si říci, že foťák na iPhonu je jeden z nejkvalitnějších. Pořídíte si díky němu krásné a kvalitní fotografie. Využívat můžete také různé funkce fotoaparátu, kdy mezi mou nejoblíbenější patří focení na portrét. Díky funkci portrét získáte zaostřenou osobu či předmět, což vypadá profesionálně. 

Rozlišení

Telefon má také skvělé rozlišení, takže veškeré fotky uvidíte v krásných barvách. Můžete si přehrávat film a neztratit tak dobrý dojem z kvalitního rozlišení filmu. 

Velikost paměti a baterie

Mezi další výhody bych ráda uvedla velkou paměť a dlouhou výdrž baterie. 

U starších modelů jsem s těmito konkrétními parametry měla problém, proto na modelu iPhone 11 Pro oceňuji velkou paměť, kdy mohu stahovat nejrůznější aplikace, hudbu a zachycovat momenty fotoaparátem beze strachu, že se mi fotky do telefonu nevejdou. 

Baterie mi vydrží celý den a nemusím tedy s sebou všude tahat nabíječku. Navíc je telefon nabitý rychleji než tomu bylo u staršího modelu. 

Design

Jako poslední uvedu celkový design.

S telefonem iPhone 11 Pro zkrátka zazáříte! Už při samotné koupi v iStoru nabijete pocit, že jste něco víc. Že si můžete dovolit pořídit produkt od společnosti Apple a vychutnat si tu kvalitu a ten luxus. 

iPhone je krásně a luxusně zabalený, takže také otevírání si budete užívat. S telefonem získáte určitou sebedůvěru, uděláte dojem na ostatní, ale především také na sebe a to za to stojí!